Droguri Legale

Nu tot ce-i verde se fumeaza

Droguri Legale admin On December - 8 - 2010

Şapte persoane au ajuns în doar câteva ore la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan” după ce au consumat produse halucinogene. Doi dintre ei au vrut să-şi pună capăt zilelor

Medicii au avut de îngrijit şapte ieşeni care au consumat produse de vise. Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani au fost aduşi la spital chiar de Poliţie, iar în urma examenenelor etnobotanice a rezultat că au consumat canabis.

Alţi doi pacienţi de 19 şi 28 de ani au încercat să se sinucidă după ce au consumat etnobotanice. Medicii susţin că acestea sunt primele tentative de sinucidere în urma consumului de produse halucinogene. „Unul dintre aceştia a ingerat un amestec de medicamente şi a necesitat încă din UPU de spălături stomacale. În prezent este internat la Secţia de Toxicologie. Pacientul de 28 de ani şi-a provocat mai multe plăgi la nivelul mâinii drepte şi a fost nevoie de intervenţia chirurgilor”, spune doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului „Sfântul Ioan”.

Sursa: Adevarul

Be Sociable, Share!
Categories: Droguri Legale, Stiri

Leave a Reply